עוגת סולרו מנגו
60 דקות 8 אנשים
עוגה קיצית מרעננת
מרכיבים
לתחתית:
200 ג’ עוגיות
70 ג חמאה מומסת
למלית:
2 שמנת מתוקה להקצפה (500 גר׳)
1 כוס חלב
3/4 כוס סוכר
1/2 שקית אינסטנט פודינג
500 ג’ גבינה לבנה
לציפוי:
כוס וחצי קוביות מנגו מוקפא
10 ג’ ג’לטין מומס במים חמים
אופן ההכנה
לתחתית: שמים את העוגיות והחמאה במג’מיקס ומפעילים בפולסים עד לקבלת תערובת, אותה מהדקים בתחתית התבנית ומכניסים לקירור בפריזר
למלית: מקציפים שמנת מתוקה, פודינג וחלב. מוסיפים לתוך הקצפת (בתנועות קיפול) את הגבינה הלבנה. יוצקים את הציפוי לתבנית מעל הבסיס ומחזירים למקפיא.
לציפוי: ממסים ג׳לטין בחצי כוס מים מורתחים, מערבבים במג’מיקס את המנגו והג’לטין המומס ויוצקים מעל הכל.
מכניסים למקפיא להתייצבות.